Nieuwsitem

Stal Beekerheide succesvol in vele windstreken

24-02-2018

De afgelopen tijd heeft een aantal fokproducten van Stal Beekerheide in Maasbree met succes deelgenomen aan verschillende regiokampioenschappen. 

Zo werd Rowena Weggelaar met de ruin Navarone van de Beekerheide (v. Neptune v.d. Beekerheide uit Coco Valrosa v. Kooihûster Folkert)  kampioen in de klasse D-M1 dressuur op de Limburgse kampioenschappen (foto boven). Yanniek Bos verdiende daar met de ruin Palermo van de Beekerheide (Power and Paint uit Noortje v.d. Beekerheide v. Neptune v.d. Beekerheide) een derde plaats in het D-L1 dressuur.
Logan Fiechter werd reservekampioen Z-springen van Brabant na vier rondjes foutloos met Kailey van de Beekerheide (v. Kantjes Ronaldo, uit Maasberg's Mariska v. Leuns Veld's Elegant).

Aan de andere kant van het land, in Groningen, werd Emile Drenth met de hengst Oscar van de Beekerheide (v. Orchid's Floris uit Imara  van de Beekerheide v. Isarco) kampioen van de klasse D-Z springen. (foto aan de hand)
Provinciaal kampioen Belgisch Limburg in de klasse 1.10 mtr is Saartje Joosten met de merrie Kaatje van de Beekerheide (v. Kantjes Ronaldo). Kaatje en Oscar komen uit dezelfde moeder, Imara van de Beekerheide. 

 

Onze partners