Nieuwsitem

Tweede verrichtingsdag goed verlopen op alternatieve locatie

05-11-2018

PUTTEN - De tweede beoordelingsdag van het verrichtingsonderzoek is goed verlopen. Vanwege de Rhino-besmetting in de stallen van het KWPN op het Nationaal Hippisch Centrum  moest het NRPS voor de tweede verrichtingsdag uitwijken naar een andere locatie. De accommodatie van het Hippisch Verband Putten bleek een uitstekend alternatief.

Niet alle hengsten die zich tijdens de eerste bezichtiging aan de commissie hadden gepresenteerd, waren nu aanwezig. Daarentegen ondergingen nu drie rijpaarden en twee ponyhengsten hun eerste beoordeling, omdat zij de vorige keer met attest afwezig waren. Het zijn de zesjarige Julius Hyde van de Wolfshoeve (v. Johnson), die heel netjes werd gepresenteerd door Jazmin Yom-Tov  (foto); de elfjarige Scandreo O (v. Sandreo) die met amazone Jenneke Overduin in het dagelijks leven uitkomt in de LT dressuur; en de driejarige springhengst Cantos VM HS (v. Cantos) die met Kristian Houwen af en toe bijna letterlijk de sterren van de hemel sprong.
Daarnaast de ponyhengsten Goldfinger van de Koetsiershoeve (v. Good Looking), geroutineerd rondgestuurd door Britt Ribbels; en Kitkat van 't Caldenbroek (v. Kosmo van Orchid's) met de volwassen eigenaresse Joyce Wolters in het zadel.

De andere hengsten, die naar Putten kwamen voor de tweede beoordelingsdag, zijn voor de dressuur Rockstar (v. Rousseau), Gonzales (v. Governor), San Marino TK (v. Spielberg), El Perdón (v. El Capone), Night or Day (v. Negro), Nick (v. Negro), Gladiator (v. Glamourdale), Niro (v. Negro), Love Just Mickey (v. Lord Leatherdale), D'Joep (v. Desperado) en Painted Pride (v. Painted Black), die deze keer heel aansprekend werd voorgesteld door Jennifer Sekreve. 
Voor het springen Chowman Z (v. Chaman), T-Kwitoulon van de Laarse Heide (v. Toulon), Novak (Nabab de Reve), Cooper Z (v. Caretino Gold) en Karaldo VDL (v. Harley VDL).
Verder de ponyhengsten Da Vinci (v. Dylano du Bois) en Leuns Veld Winston jr. (v. Leuns Veld's Winston).

Onze partners