Nieuwsitem

Simply Brown tweemaal winnaar

18-11-2018

KAMPEN - Jantien Naber heeft met haar nieuwe pony Simply Brown (Knock Out x Ismar) beide L-D parcoursen op haar naam geschreven.

Jantien heeft Simply Brown ster; ABOP in augustus j.l. onder het zadel gekregen en sindsdien al met succes een aantal eventing- en springwedstrijden klasse L gereden. 

De 6-jarige merrie, gefokt bij de fam. Van der Waaij in Eemnes, is eerst twee jaar met succes uitgebracht door Sanne Roos de Vries. Al in de herfst van 2017 was deze combinatie Z-startgerechtigd, maar de pony was toen pas 5 jaar. In het voorjaar verkoos Sanne Roos om eventing met Simply te gaan starten, en had met een handjevol wedstrijden ook daarin de punten voor het Z binnen. Helaas werd ze toen te groot voor de 1.46 m hoge pony.

De pas tienjarige Jantien Naber is ook geen kleintje, zeker gezien haar leeftijd, maar kan hopelijk wel een paar jaar samen met de pony verder opgroeien. Onder leiding van Jantien's ouders Alice Lozeman en Gert Naber, en geholpen door grote zus Leida, hebben zij een veelbelovende sportieve toekomst voor zich liggen.
Ook is Simply Brown niet zomaar een fijne pony, maar eentje met een Achtergrond: zij is een dochter van zesvoudig EK-eventing pony Knock Out (Krimh ox x Connemara) uit Simply the Best (v. Ismar); en Simply the Best is de halfzus van Kanshebber oftewel de dochter van Daisy Brown keur; pref; prest.sport (Kebir II ox x New Forest). 

Onze partners