Nieuwsitem

Subli sponsort NRPS-veulenactie

21-02-2019

Om fokkers te stimuleren hun veulens bij het NRPS te registreren, is het stamboek in samenwerking met Subli Paardenvoeders voor 2019 een actie gestart: Registreer uw veulen bij het NRPS, en ontvang gratis een zak Subli Veulenbrok of Subli Merriebrok. 

De toekomst maak je samen. Ofwel de fokkers bepalen mede de toekomst voor het NRPS. 
Doel van de actie is om zoveel mogelijk veulens van dekkingen van NRPS hengsten bij het NRPS geregistreerd te krijgen. Natuurlijk zijn veulens van andere stamboeken ook van harte welkom om bij ons stamboek te registreren. We gaan hiermee voor de opbouw van mooie foklijnen en gaan ervan uit dat deze paarden en pony's het later goed gaan doen in de sport. 

Subli weet als specialist op het gebied van paardenvoeders als geen ander wat paarden en pony’s nodig hebben om zo goed en gezond mogelijk te kunnen functioneren en te presteren. De voeders worden gemaakt van 100% plantaardige en veilige grondstoffen. 
Subli is een toonaangevend paardenvoedermerk met veel verkooppunten en leveringsmogelijkheden in Nederland en België.

Rob van Kempen (Subli) en Ronald Funke Küpper (NRPS) ondertekenden vrijdag tijdens de NRPS-hengstenkeuring het sponsorcontract en gaan voor een mooie toekomst voor beide organisaties.

Onze partners