Nieuwsitem

King Stayerhof's Jango Indoorkampioen Z2

20-03-2019

ERMELO - Evi van Rooij is met King Stayershof Jango (v. Kosmo van Orchid's) afgelopen weekend gehuldigd als KNHS-Indoorkampioen Z2-DE.

“Dit is wel het mooiste cadeau dat ik had kunnen krijgen”, straalt Evi van Rooij, die in Ermelo haar 15e verjaardag vierde. “Ik wilde gewoon twee fijne proeven rijden en had dit echt niet verwacht.” In een nek-aan-nek-race met Micky Schelstraete, die met de NRPS-gekeurde Elin's Noncisdador (v. Nostradamus) vorig jaar nog indoorkampioen werd, wist Evi van Rooij met de 10-jarige pony het goud uit het vuur te slepen in de koningsklasse, de Z2-DE. 
De zesde prijs in de eerste proef ging naar Senna van de Gevel met de voormalige goedgekeurde hengst Irakion (v. Ismar). 
Senna werd bovendien ook 9e in de L2-DE met de verrichtingskampioen van dit jaar, Da Vinci (v. Dylano du Bois). In diezelfde L2-rubriek won Sterre Janssen de vijfde prijs met Goldstar du Bois (v. Golden Rock).

In de Z1-DE was het zilver voor Romée van Gaal met de 8-jarige PP Good Looking (v. Power and Paint), en brons ging naar Maureen Mooren met de 11-jarige Casimir de Luxe (FS Champion de Luxe). De vijfde prijs was voor Anniek van Dulst met Isala's Arielle (v. Kosmo van Orchid's).

(foto Jacky van Tartwijk/De Paardenkrant)

Onze partners