Nieuwsitem

NRPS-springpony's sterk op Outdoor Gelderland

04-07-2019

ARNHEM - Gisteren won Pam Nieuwenhuis met Zeppe van de IJsseldijk (v. Zodiak) de ZZ-rubriek voor pony’s van Outdoor Gelderland. Kirsten Kreemers reed met Kinean (v. Kosmo van Orchid’s) naar de derde plaats.
In de klasse Z van deze finale won Babette Haanschoten met Kensington (v. Kierow van Klaverborch) de tweede prijs.
In het M stond de beste NRPS'er op de vierde plaats, dat was Mick Fintrop met Kay's World (v. King Kadanz), direct gevolgd door Emily van Seumeren met Stayerhof's Benefit (v. Krachtpatser). Zij zette de tweede tijd in de barrage (0,01 verschil met de winnaar), maar helaas viel er ook een balk.
Het L werd gewonnen door Yoni van Santvoort met Kailey van de Beekerheide (v. Kantje's Ronaldo) en op de tweede plaats Babette Hanse met Countrys Boy (v. Country).

In de dressuur won Jolien Felix met Golden Challenge (v. FS Golden Moonlight) de Z1 met maar liefst 71.838 %. Golden Challege is een goedgekeurde Duitse Rijponyhengst van wie bij het NRPS verschillende nakomelingen zijn geregistreerd.

ARNHEM - Gisteren won Pam Nieuwenhuis met Zeppe van de IJsseldijk (v. Zodiak) de ZZ-rubriek voor pony’s van Outdoor Gelderland. 

Onze partners