Nieuwsitem

Open dag Stal Koetsiershoeve

25-04-2018

NIJBROEK - Op 29 April aanstaande organiseert Stal Koetsiershoeve haar jaarlijkse Open Dag. Tijdens de Open dag zullen er ook enkele NRPS hengsten te zien zijn! Naast de hengsten die te zien zijn, zullen er ook meerdere nakomelingen van de hengsten aanwezig zijn om de fokkers meer informatie te geven over elke hengst. De Open Dag begint om 11 uur en om 12 uur zal Stal Koetsiershoeve een groot aantal hengsten tonen in het vrijspringen. In de middag zullen om 14 uur ook meerdere hengsten onder het zadel getoond worden, daarnaast worden er ook nieuwe jonge aanstormende talenten getoond.

Deze Open Dag biedt fokkers en ponyliefhebbers de mogelijkheid om meer informatie te krijgen over welke pony hengsten er beschikbaar zijn en welke kwaliteiten zij meebrengen. De hengsten kunnen ook bezichtigd worden wanneer de kinderen met hen aan het werk zijn. 

Tijdens de Open Dag zullen de hengsten zowel onder het zadel als in het vrijspringen gepresenteerd worden. Stal Koetsiershoeve biest enkele zelfgefokte hengsten aan voor de fokkerij. De dit jaar goedgekeurde Goldfinger van de Koetsiershoeve en Koetsiershoeve Look at me versterken Nero van de Koetsiershoeve dit jaar op het station. Allen beschikken over een bloedlijn waar veel sport verankerd wordt.

Iedereen is op zondag 29 april aanstaande van harte welkom bij Stal Koetsiershoeve in Nijbroek voor een kijkje in de sportponyfokkerij! Naast de hengsten zijn er ook veel nakomelingen te bezichtigen en kunt u altijd terecht met vragen of voor meer informatie.

Stal Koetsiershoeve, Middendijk 55, te Nijbroek.


Onze partners