Nieuwsitem

Don Davino Horse Point wint opnieuw in Divoza finale

19-08-2018

PUTTEN - Don Davino Horse Point is wederom finalewinnaar van het KNHS-Divoza Kampioenschap voor Jonge Dressuurpony’s, ditmaal bij de zesjarige.

Er was er heel veel kwaliteit te bewonderen in deze finale op het terrein van Manege het Hippisch Verband in Putten. Bij de zesjarige pony’s was het de bloedmooie Don Davino Horse Point (Don Carino du Bois x FS Don't Worry) onder het zadel van Kim Noordijk die aan het langste eind trok. Hij kreeg al in het eerste onderdeel de hoogste beoordeling en ontving de fraaie score van 90 en 95 punten van de gastruiters. In de sport zijn Kim en Don Davino al Z2+10.

Bij de vierjarige kreeg de NRPS-goedgekeurde Notting Hill C-Two DVB (FS Numero Uno x FS Champion de Luxe) onder het zadel van Carmen van Delden zeer fraaie punten van de juryleden en werd winnaar van het eerste onderdeel. De gastruiters echter plaatsten een andere pony bovenaan en die werd eindwinnaar. Domingo du Bois (Don Cremello x Dornik B) met Skye Plasman mochten als derde opstellen bij de kampioenshuldiging.

De complete uitslag volgt zodra de KNHS die vrijgegeven heeft.

Onze partners