Nieuwsitem

Tiny van der Linden is overleden

24-06-2019

HARMELEN - Gisteren kwam het treurige bericht dat Tiny van der Linden is overleden. 

Tiny (68) was al sinds 1989 lid van het NRPS en heeft samen met haar man Adrie altijd NRPS-pony's/paarden gehad. Met hun fokproducten gingen ze ook altijd naar de keuring – zo werd in 2005 hun ruin Bastiaan (Bachelor x Galant) regionaal kampioen in Assendelft. In 2015 namen ze met 3 pony’s deel aan de keuring en deze 3 merries, Kalista B.R. (v. Kasanova van Klaverborch), Charisma (v. Zip) en  Miss Britney (v. Zip) werden allen Ster. De pony's zijn vooral actief onder het zadel van drie (van de acht) kleindochters. 
Iedereen kende Tiny als de EHBO-vrijwilliger op evenementen; maar ze was ook de gastvrouw die koffie, frisdrank en eten voor jury en medewerkers rond bracht. Tiny, die altijd in was voor gezelligheid, is verder jarenlang actief geweest als penningmeester van de afd. Utrecht van het NRPS. Genoeg redenen om haar al in 2015 de Regiopenning toe te kennen. 
Een paar weken geleden werd Tiny geveld door een hersentumor, die haar halfzijdig verlamde en haar spraakvermogen wegnam. Haar laatste twee weken heeft ze thuis mogen doorbrengen. Op 23 juni is ze vredig ingeslapen. 
De mensen van het NRPS wensen familie en vrienden heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Onze partners